Αποκτώντας κουτάβι από το Mad Mali

Όλα τα σκυλιά που χρησιμοποιούνται  για αναπαραγωγή κάτω από την επωνυμία “Mad Mali” έχουν εξέταση DNA και είναι ελεγμένα με ακτινογραφία για δυσπλασία του ισχύου.  Όλα τα κουτάβια αλλά και τα μεγαλύτερα σκυλιά είναι σε εξαίρετη κατάσταση σε όλους τους τομείς.
Ξεκινάμε την εκπαίδευση των κουταβιών στην ηλικία των 6 εβδομάδων όπου τα φέρνουμε σε επαφή με καινούρια αντικείμενα, εμπόδια, θορύβους, άγνωστους ανθρώπους, περίεργες οσμές, όπως επίσης δουλεύουμε για να ξεπεράσουμε τυχόν προβλήματα υψοφοβίας.

​​Οι μελλοντικές γέννες ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας μας τουλάχιστον έξι μήνες πριν ακόμα πραγματοποιηθούν. 

 

Η ανακοίνωση περιέχει τα στοιχεία της θηλυκής και του επιβήτορα. Στην συνέχεια βλέπουμε το γένος των κουταβιών.

 

Μπορείτε να κάνετε κράτηση κουταβιού ακόμα και από την εποχή της ανακοίνωσης του ζευγαρώματος ενημερώνοντας μας εάν θέλετε αρσενικό ή θηλυκό.  Έτσι μπαίνετε σε ένα κατάλογο κρατήσεων με αριθμό προτεραιότητας.  Όταν τα κουτάβια γεννηθούν θα σας ενημερώσουμε για τον αριθμό και το γένος τους (π.χ. αρσενικά 4 θηλυκά 3). Δεκαπέντε μέρες μετά την γέννηση τους οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν προκαταβολή για την κράτηση των κουταβιών. 

 

Τριάντα μέρες μετά την γέννηση τους κάνουν το πρώτο τους εμβόλιο και τοποθετείται σε αυτά microchip.  Από την ηλικία των 45 ημερών και μετά μπορείτε να μας επισκεφθείτε για να διαλέξετε το κουτάβι σας.   Στην ηλικία των 60 ημερών τα κουτάβια εμβολιάζονται για δεύτερη φορά και μπορούν να πάνε στα καινούργια τους σπίτια 

 

Κρατήσεις κουταβιών

Προς Πώληση

     Όλα τα σκυλιά που πωλούνται από εμάς έχουν υψηλή γεννητική ποιότητα και έχουν περάσει από αυστηρά κριτήρια επιλογής τα οποία είναι:

1.Διάθεση για επαφή με τον άνθρωπο

 

2.Διάθεση για παιχνίδι

 

3.Η κοινωνικότητα

 

4.Οι αντιδράσεις σε εξωτερικά ερεθίσματα

 

5.Τα ένστικτα τους για αντικείμενα (π.χ. μπάλες εκπαίδευσης)

 

6.Η διάθεση κρατήματος και επαναφοράς μεταλλικών αντικειμένων

 

7.Οι αντιδράσεις στους πυροβολισμούς

 

8.Η ποιότητα του δαγκώματος

  

    Επιλέγουμε προσεκτικά τον κατάλληλο σκύλο για εσάς ανάλογα με τον χαρακτήρα σας, τις ανάγκες σας, τον χώρο σας και τον τρόπο ζωής σας.  Όλα τα σκυλιά μας είναι υγιή και εμβολιασμένα.    Όσα είναι άνω των 12 μηνών είτε τα κρατάμε για αναπαραγωγή είτε είναι διαθέσιμα προς πώληση είναι ελεγμένα με ακτινογραφία για δυσπλασία του ισχύου και σε εξαίρετη κατάσταση σε όλους τους τομείς.